TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Mai jos sunt termenii si conditiile („Termeni si Conditii”) ce guverneaza VersuRIO.com web site aflat la URL-ul www.VersuRIO.com sau VersuRIO.com, conditii ce pot fi schimbate in viitor, cu sau fara o notificare prealabila. In acesti „Termeni si Conditii” „VersuRIO.com” se refera la web site-ul www.VersuRIO.com si proprietarul sau operatorul sau; termenul „tu” sau „al tau” se refera la tine ca individ, persoana care te reprezinta sau, daca e cazul, reprezentantul legal al unui grup de oameni sau persoana juridica.

CITESTE CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII, VIZITAREA WEB SITE-ULUI SAU/SI FOLOSIREA INFORMATIILOR/SERVICIILOR INCLUSE IN EL IMPLICA ACORDUL TAU. „TERMENII SI CONDITIILE” SE POT SCHIMBA IN VIITOR DAR ESTE OBLIGATIA TA DE A LE CITI SI RESPECTA. VIZITAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA SI RESPECTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DIN ACEL MOMENT.

I. Acceptul tau

 1. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) accepti automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

II. Site-uri linkcate din si spre VersuRIO.com

 1. Este posibil ca site-uri externe sa directioneze catre VersuRIO.com dar nu avem controlul asupra tuturor link-urilor din si înspre website si de aceea nu ne asumam nici o responsabilitate asupra conținutul acestor site-uri externe.

III. Conduita ta

 1. Vei folosi web site-ul VersuRIO.com doar in scopuri legale.
 2. Nu vei trimite pe VersuRIO.com sau prin el nici un material care este ilegal, ofensator, abuziv, incalca dreptul la intimitate a altor persoane, este vulgar, obscen, care incurajeaza sau conduce la un comportament ilegal, care incalca in orice forma dreptul de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii sau care contine publicitate neaprobata in scris de VersuRIO.com.
 3. Introducand pe site unui material incluzand text, imagini, continut video sau audio, afirmi, sustii si garantezi ca:
  1. continutul este original si tu esti detinatorul dreptului de autor;
  2. ai obtinut permisiunea de a distribui materialul pe site si pe orice canale media;
  3. nimic din continut nu este obscen, defaimator, vulgar sau violeaza orice drept al unei persoane, orice drept de proprietate al acesteia, orice drept moral, orice drept de autor, de confidentialitate, de publicitate sau orice alt drept indiferent de vreo terta parte;
  4. ai obtinut toate aprobarile necesare si ai primit drepturile de la toti indivizii imputerniciti sau necesari pentru acordarea unei astfel de permisiuni in privinta continutului si utilizarii sale de catre noi si ca nici continutul, nici reproducerea sa de catre noi nu va viola vreun drept al unei terte parti.
  5. acorzi catre VersuRIO.com o licenta neexclusiva, irevocabila, cu titlu gratuit, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre VersuRIO.com toate drepturile de autor asupra materialului trimis, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati VersuRIO.com dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata VersuRIO.com prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.
 4. Utilizarea sau trimiterea de informatii pe acest site implica acordul tau in mod expres si irevocabil de afisare, prelucrare sau redistribuire nelimitata a acestor informatii in cadrul sitului VersuRIO.com sau a afiliatilor sai.
 5. In caz de nerespectare a acestor conditii, VersuRIO.com si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.
 6. In fata legii esti singurul responsabil pentru materialele trimise de tine, informatiile sau afirmatiile facute pe acest website. VersuRIO.com isi rezerva dreptul de a furniza informatii despre tine autoritatilor statului daca sunt solicitate.

IV. Utilizare si reproducere materiale VersuRIO.com

 1. Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site web doar pentru ilustrare in invatamant, pentru cercetare stiintifica sau ca un ajutor pentru persoanele cu handicap.
 2. Nici o parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea VersuRIO.com.
 3. VersuRIO.com este un site cu acces gratuit, nici o parte din materialele vizibile sau descarcabile aici nu pot fi vandute, inchiriate sau licitate.

V. Responsabilitate si garantie

 1. Acest web site si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara nici o alta garanție.
 2. VersuRIO.com nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
 3. In nicio circumstanta VersuRIO.com nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialele sau informatiile obtinute de pe acest web site.
 4. VersuRIO.com isi rezerva dreptul de a-ti suspenda contul sau/si a-ti bloca accesul la acest site oricand doreste si fara formalitati or explicatii suplimentare, cu sau fara o notificare prealabila.
 5. Ca utilizator ai obligatia de a furniza date corecte si complete la inregistrarea pe acest site, sa actualizezi aceste date in cazul in care ele sunt modificate.
 6. Daca oricare dintre termenii si conditiile acestea sunt stabilite a fi ilegale, invalide sau neexecutabile din ratiuni de legislatie, atunci in masura si in limita jurisdictiei in care conditiile sunt ilegale, invalide sau inexecutabile, ele vor fi eliminate din clauza, iar restul conditiilor si termenilor vor supravietui, ramanand in vigoare si continuand sa fie obligatorii si executorii.

Important! Deoarece site-ul VersuRIO.com este o baza de date cu contribuție publica, nu avem controlul total asupra materialelor trimise de membrii sai. In anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi considerate ofensatoare, abuzive sau jignitoare. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema pentru rezolvarea ei, contactandu-ne.

Vizitatorii acestui web site sunt de acord in mod expres si irevocabil ca vizitarea sau folosirea acestui site se face acceptand Termenii si Conditiile de Utilizare de mai sus. Daca acesti termeni si conditii nu sunt acceptati pe de-a intregul, nu ai drept de acces pe website si ar trebui sa incetezi sa folosesti site-ul web imediat.

ULTIMELE VERSURI PUBLICATE

Ultimele știri

Versuri » Imi Arde Inima – Luis Gabriel & Haziran

Versurile piesei muzicale ( Imi Arde Inima ) interpretata de ” Luis Gabriel & Haziran ” – Versuri sau Lyrics pentru melodii noi de la cei mai populari artişti din România și Internațional. Роvеѕtеа nоаѕtrа а іnсерut сu un ѕаrutАсum mі-е frіса, ѕрunе са nu tе-аm ріеrdutТu tіnе mіntе, n-аѕсultа се іtі ѕрunе mаmа tаЕа nu ѕіmtе се ѕіmtе іnіmіоаrа mеа Аm trесut
CITEȘTE INTEGRAL

Versuri » Persoana Ieftina – Florin Salam & LeLe

Versurile piesei muzicale ( Persoana Ieftina ) interpretata de ” Florin Salam & LeLe ” – Versuri sau Lyrics pentru melodii noi de la cei mai populari artişti din România și Internațional. Vrеаu о ѕtісlа dе соnіасDаr ре сеа mаі іеftіnаЅа-mі аduс рutіn аmіntеDе-о реrѕоаnа се-і ѕеаmаnа Оrісum, bеаu dесаt рutіnСа mі-е rаu dаса bеаu multСum аm fасut сu
CITEȘTE INTEGRAL

Versuri » Ploua cu Banii – Jador & Antonio Pican

Versurile piesei muzicale ( Ploua cu Banii ) interpretata de ” Jador & Antonio Pican ” – Versuri sau Lyrics pentru melodii noi de la cei mai populari artişti din România și Internațional. Imbracata-n nimic danseaza pirandaLa trupul ei am telecomandaToti ma intreaba care-i metodaShht! ca ma iubeste sor-ta Imbracata-n nimic danseaza pirandaLa trupul ei am
CITEȘTE INTEGRAL

Versuri » Paharul Sus – Nicole Cherry & Puya

Versurile piesei muzicale ( Paharul Sus ) interpretata de ” Nicole Cherry & Puya ” – Versuri sau Lyrics pentru melodii noi de la cei mai populari artişti din România și Internațional. Te uiti in geamurile fumuriiAi vrea sa te privesti dar nu mai stiiCine esti de unde ai venitSimti ca totu-i gol, gol infinit Vezi reflexia taIti poarta haineleDar nu esti tu
CITEȘTE INTEGRAL

Versuri » Fato – Bogdan DLP

Versurile piesei muzicale ( Fato ) interpretata de ” Bogdan DLP ” – Versuri sau Lyrics pentru melodii noi de la cei mai populari artişti din România și Internațional. Merg pe strada ce odatăSe oftiga lumea toată , fatoMi-a rămas gândul la tineTot aștept da’ numai vine , fataȘi pereții mei din casăAu crezut că e o farsă , fatoAm fugit să deschid poartaDar eu cred
CITEȘTE INTEGRAL