Alexandra Ungureanu și Theo Rose lansează „Un om ca tine”

1 iunie vine cu o surpriză din partea Alexandrei Ungureanu și a lui Theo Rose. Cele două artiste și-au unit vocile pentru una dintre cele mai așteptate colaborări ale anului, un cadou muzical ce poartă numele de „Un om ca tine”.

VERSURILE MELODII ( Apasa pe link pentru versuri )

Alexandra Ungureanu și Theo Rose s-au cunoscut pe platoul de filmări în urmă cu doi ani, unde au concurat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. „Eu cu Theo Rose am trăit umăr lângă umăr o experiență extrem de emoționantă, unul dintre acele momente din viață pe care nu ai cum să-l uiți. Finala «Bravo, ai stil! Celebrities» a părut că împarte România în două și a învrăjbit susținătorii noștri. Noi, în schimb, am rămas cu o amintiră caldă și dragă a acelei seri, și acesta este motivul pentru care eu mi-am dorit să avem și o colaborare muzicală.

Dincolo de faptul că Theo este un artist super talentat și poate cel mai relevant în acest moment pe piață”, povestește Alexandra Ungureanu.

„Alexandra e un om bun. Un om demn și inteligent, de la care am învățat multe pe parcursul prieteniei noastre. Faptul că are atâtea calități, m-a ajutat să mă bucur sincer pentru ea, ceea ce a fost o mare împlinire interioară pentru mine, dar și să fiu dispusă să mă alătur ei oricând solicită. Piesa «Un om ca tine» cred că e cântată de persoanele potrivite. Doi oameni sinceri, care adresează lumii o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem toți, mai des: «Ai iubi un om ca tine?». Sper sa primim multe raspunsuri afirmative”, spune Theo Rose.

INFORMAȚII DESPRE ARTIST

Mai multe Versuri de la Pop
Array Array
ASCULTĂ: Alexandra Ungureanu și Theo Rose lansează „Un om ca tine” » ONLINE

DISTRIBUIE VERSURILE

SURSA: catmusic.ro