Cum pot să găsesc o melodie după Versuri sau Cuvinte si cu Shazam sau Midomi ?

Astăzi vă explic cum găsesti o melodie după versuri destul de usor.

Prima si cea mai rapida este sa cauti pe site-ul VersuRio.com dar aceasta nu este singura solutie in continuare o sa va prezint mai multe metode. Cred ca tuturor ni se intampla ca de multe ori sa ne vina in minte o melodie fara sa stim cum se numeste. Am auzit-o la radio, la TV, la un prieten sau oriunde in alta parte si ne-a ramas in minte.

O vrem, dar nu stim de unde s-o luăm. Ei bine, în acest articol vei învăța cum găsești o melodie dacă îi știi versurile sau câteva cuvinte.

De curand am gasit un site unde fredonezi melodia pe care o cauti si, daca este in baza lor de date, ti-o gaseste si afli numele ei plus cine o canta.

Ce-ti trebuie? Site-ul, normal.

Intra pe: Midomi.com

Partea draguta este ca nu conteaza cat de afon esti sau cata muzica ai facut cu nu-stiu-ce femeie de serviciu la scoala, pentru ca site-ul are niste roboti foarte inteligenti ca sa-ti arate tie ceea ce cauti indiferent de vocea cu care „ragi” pe parcursul inregistrarii.

Cum să găsești melodii cu Shazam: Ghid pas cu pas

Timp necesar: 3 minute

Shazam este o aplicație populară pentru dispozitive mobile care vă permite să identificați melodii și să aflați detalii despre acestea, cum ar fi numele cântărețului și titlul piesei. Este o soluție excelentă pentru momentele în care ascultați o melodie și vă întrebați cine o interpretează sau cum se numește. Iată un ghid pas cu pas despre cum să utilizați Shazam pentru a găsi melodii:

 1. Descarcă și instalează Shazam:

  Dacă nu aveți deja Shazam instalat pe dispozitivul dvs., deschideți magazinul de aplicații (App Store pentru dispozitive iOS sau Google Play pentru dispozitive Android) și căutați „Shazam”. Descărcați și instalați aplicația.

 2. Deschideți Shazam:

  După instalare, deschideți aplicația Shazam din ecranul principal al dispozitivului dvs.

 3. Asigurați-vă că sunetul este activat:

  Pentru ca Shazam să funcționeze corect, asigurați-vă că sunetul dispozitivului dvs. este activat și că vă aflați într-un mediu liniștit, astfel încât să puteți înregistra melodia cu precizie.

 4. Apăsați pe butonul Shazam:

  În aplicația Shazam, veți vedea un buton mare de identificare. Atingeți acest buton pentru a începe procesul de identificare a melodiei.

 5. Ascultați melodia:

  Lăsați dispozitivul să asculte melodia timp de câteva secunde. Shazam va înregistra sunetul și va încerca să găsească o potrivire în baza de date a sa extinsă.

 6. Așteptați rezultatele:

  Shazam va afișa rezultatele identificării melodiei în câteva secunde. Acestea includ numele cântărețului, titlul melodiei și, de obicei, o copertă de album asociată cu aceasta.

 7. Explorați informațiile suplimentare:

  Pe lângă nume și titlu, Shazam vă va oferi și opțiuni suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a asculta melodia pe platforme de streaming sau de a vedea versurile piesei.

 8. Salvarea și partajarea:

  Puteți salva melodiile identificate în biblioteca Shazam pentru a le asculta ulterior. De asemenea, puteți partaja informațiile despre melodie cu prietenii prin intermediul diferitelor platforme de socializare sau mesagerie.

 9. Descarcarea melodiilor:

  Unele melodii pot fi disponibile pentru descărcare directă din aplicația Shazam sau puteți fi redirecționați către platforme de streaming pentru a le asculta în întregime sau a le achiziționa.

Shazam este o aplicație foarte utilă pentru oricine iubește muzica și se confruntă adesea cu întrebări despre melodiile pe care le aud. Cu acest ghid pas cu pas, veți putea să găsiți cu ușurință melodii necunoscute și să vă bucurați de muzică într-un mod mai informat și mai conectat.

Va recomandam si una din cele mai cautate melodii de pe internet.

Ascultare linistita !

INFORMAȚII DESPRE ARTIST

Mai multe Versuri de la ȘTIRI
Array Array
ASCULTĂ: Cum pot să găsesc o melodie după sau Cuvinte si cu Shazam sau Midomi ? » ONLINE

DISTRIBUIE VERSURILE

SURSA: cristianflorea.ro
COMENTEAZĂ SAU RAPORTEAZĂ